Meulendijk Keukens
Keukens modern

Keukens modern

Keukens greeploos

Keukens greeploos

Keukens glans/mat

Keukens glans/mat

Keukens landelijk

Keukens landelijk

Steeds meer mensen willen hun persoonlijke stijl terugvinden hun keukeninterieur. Maar, specifieke eisen en wensen zijn simpelweg niet te realiseren in een standaardkeuken. Meulendijk Keukens heeft vakkennis en machines in huis om uw meest complexe en creatieve wensen te realiseren.

Een handgemaakte keuken moet u passen als een maatkostuum. Een keuken op maat is exclusief, uniek en duurzaam, afgestemd op uw wensen. Meulendijk Keukens zorgt ervoor dat uw droomkeuken naadloos wordt vervaardigd en geplaatst.

Wij kunnen in iedere prijsklasse een goede keuken leveren. We voeren een Duitse kwaliteitsmerk naast onze eigen keukens. Ook de apparaten voor in uw keuken kunnen van alle merken zijn.
De keukenbladen: graniet, composiet, kunststof of massief hout. Welke voorkeur u ook heeft wij kunnen het u leveren.

Samen creeren we de keuken waarin u zich thuis voelt. Uiteraard zijn er veel mogelijkheden in design van modern tot grootmoeders tijd. U kunt ook een kijkje komen nemen in onze keukenshowroom. Of geef uw interesse aan ons via de contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

We ontwerpen & maken
de keuken die perfect bij u past